Další učebna moderních inteligentních elektroinstalací už funguje v českobudějovické SPŠSE

11 únor, 2015 0 Comments

Moderní elektroinstalace se stávají běžnou součástí každého nového domu. V posledních letech byla inteligentní elektroinstalací vybavena přibližně každá desátá novostavba. S rostoucím technologickým pokrokem a značně sníženou cenou se tento systém stává běžným scénářem pří stavbě domu. Na tento pokrok reagují technické a elektrotechnické střední školy, které zřizují učebny s tématikou inteligentních systémů pro domácnost.

Inteligentní elektroinstalace svému uživateli nabízí mít svůj dům maximálně pod kontrolou a zároveň poskytovat lehké ovládání. Systém reguluje teplo, světlo, přítomnost a prakticky vše co se uvnitř děje. Dále dokáže ovládat prakticky cokoli je v domě připojeno k elektřině. VÍCE

 Českobudějovická průmyslovka je vybavena moderní učebnou, která obsahuje již běžně používané systémy na našem trhu TECO a Loxone. Studenti se učí programovat celý systém a strukturu jeho zapojení. Studenti, kteří proniknou do problematiky inteligentních systému mají obrovský pracovní potenciál pro budoucí pracovní příležitosti v oboru moderních elektroinstalací, jelikož si firmy vybírají své zaměstnance z řad studentů a díky stále rostoucímu zájmu o inteligenci je jejich momentálně značný nedostatek.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.