Moderní design inteligentních komponentů

04 březen, 2015 0 Comments

S rostoucí poptávkou po inteligentních systémech také rostou požadavky na design inteligentních komponentů. Výrobci inteligentních elektroinstalací se snaží vyhovět každému přání klienta a jejich produktové portfolio se náležitě rozšiřuje. Snaží se o to, aby každý komponent designově pasoval do Vaší inteligentní a moderní domácnosti. 

Nové inteligentní komponenty nabízí maximální designové moderní prvky a také jejich funkce se náležitě rozšiřuje. Detektory pohybu (viz obrázek) mají široké možnosti působnosti. Jeden detektor se dá použít jako klasický spínač osvětlení v předsíni i jako detektor přítomnosti v domě. Inteligentní elektroinstalace mají spoustu možností působnosti.

Například pokud u Vás v domě nebude delší dobu žádný pohyb. Váš dům se sám přesune do klidevého režimu. Všechna světla v domě zhasnou, odpojí se zásuvky, vypne se v domě přívod vody,plynu. Pokud pak přijede domů například z dovolené, Váš dům se na základě Vaší přítomnosti přepne do provozu. Toto vše se děje díky jedinému pohybovému čidlu, které je elegantní a maximálně spolehlivé.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.